КОНСИЕРЖ

Контакти

УЕБСАЙТ

www.spacomplex.bg

ТЕЛЕФОН

+359 896 222 158

ИМЕЙЛ

 office@marketing-mm.com

РАБОТНО ВРЕМЕ

10:00-18:00 ч.

ОТКРИЙТЕ НИ ВЪВ :

Имаме удоволствието да Ви представим нашия бъдещ консиерж. / Очаквайте скоро /

coming-soon-elena-markeitng-02

Имаме удоволствието да Ви представим нашия консиерж – Мария-Магдалена Петрова.

Нейната мисия и ангажимент са вашият най-добър престой. Тя е на разположение на гостите от първия ден на пристигането им, до напускане на Комплекса.

Всички услуги, предоставяне в RELAX Комплекс Елена имат за цел вашата почивка да бъде пълноценна и спокойна. Ние ще се погрижим да Ви предоставим възможности за спа релакс,почивка и разходка в планината или забавление в нашите барове и ресторанти. Като отговорник за отдел “Маркетинг” и “Връзка с клиенти”, тя в съдействието на фирма “ММ Маркетинг ЕООД” са на разположение да Ви съдействат със:

 информация за типове настаняввания, услуги и забележителности в хотела и региона  

 резревации, направени чрез социални мрежи

организации на фирмени събтия и тийм билдинги

подробна информация за дигиталните услуги в хотела, допълнителни възможнсти и улеснения при резервации за следващи посещения.

КЛИЕНТИТЕ СПОДЕЛЯТ

Бях наистина приятно впечатлен от този имот, напълно обновено и добре обзаведени. Много приятно изненадани от всички промени, направени в публичните зони. Нов ресторант и RELAX, вкусна храна, аз го препоръчвам и най-важното – отлично обслужване! Въпреки, че някои RELAX съоръжения не са работили още след обновяването, персоналът на хотела е толкова любезен и приятелски настроен, че компенсира с изключителното си отношение!

Нина

Чудесна локация, отлична храна и обслужване.

Локацията на RELAX Комплекс Елена е повече от перфектна. Всичко е ново. Храната в ресторант е вкусна на повече от приемливи цени, а отношението към персонала, което познава отдавна е гостоприемно и вежливо. Горещо препоръчвам.

Екатерина

Хареса ми доброто отношение на персонала и отличната храна в ресторанта.

Деляна

Много съм доволна. 
Първо искам да похваля готвача, всичко беше изключително вкусно. Сервитьора беше много учтив, усмихнат и много му благодаря за доброто обслужване.
Стаята е чиста и удобна.
RELAX центъра е приятен.
Всички от рецепция и обслужване бяха вежливи и любезни.

Радослава

Мненията са копирани от Booking.com както и от Grabo.bg

КРАСИВИ МЕСТА С ДЪХ НА ПЛАНИНА

Открийте Еленския Балкан