RELAX

НАСЛАДЕТЕ СЕ НАШИЯТ УНИКАЛЕН RELAX ЦЕНТЪР

RELAX

RELAX КОМПЛЕКС Елена разполага с модерен и уютен Релакс център обещаващ максимална релаксация по време на спа или семейната почивка.За всички любители на тишината и спокойствието RELAX центърът предлага:

Работно време : 10:00ч. – 20:00ч.

За RELAX Центъра

* финландска сауна

* солна сауна

* масажно студио

* вътрешен басейн с джакузи и температура на водата над 32 °C

* инфрачервена сауна

*  парна баня

* отопляема зона за релакс

Финландска сауна

Финландската сауна, известна още като суха сауна.Тя е един традиционен, ефикасен и безопасен метод за премахване на токсините в тялото чрез потене. Поради своите високи, но поносими, температури (обикновено между 80 до 100 °C), финландската сауна повишава температурата на нашето тяло, което от своя страна стимулира потните жлези и предизвиква дълбоко изпотяване.

Солна сауна

Терапиите в солна сауна балансират щетите, причинени от нашите негативни условия на живот и подобрява много от функциите на организма. Затоплената хималайска сол предлага въздух обогатен с отрицателни йони, който подобрява физическото ни състояние, както и повишава устойчивостта ни на стрес.

Масажно студио

Масаж „Класик”

/подобрява състоянието на мускулите и съединителните тъкани./

Масаж „Медикъл”

/масажни техники и масла подбрани според конкретните оплаквания, подходящза хора със заболявания на гръбначния стълб и ставите/

Детокс с мед

/отстранява мъртвите клетки, увеличава притока на кръв в кожата, насища клетките с кислород, изгаря мастните клетки и освобождава натрупаните шлаки и токсини/

Отопляема зона за релакс

Мястото за почивка е едно от най-важните помещения в един релакс-център. Зоната за почивка е разположена в непосредствена близост до термалната зона и водната зона. Чрез топлинното въздействие се постига стимулиране на кръвообращението и разтоварване от стреса. Те са място за идеална почивка между различните термални релакс-процедури.

Вътрешен басейн с джакузи и температура на водата до 32°C.

Вътрешен басейн с джакузи и температура на водата до 32°C.

Инфрачервена сауна

Инфрачервената (инфраред) сауна е ефективно средство за естествено лечение и профилактика. Инфрачервената светлина има способността да прониква в човешка тъкан, което от своя страна води до множество ползи за здравето.