Събития

ПОЧУСТВАЙ АТМОСФЕРАТА

СЪБИТИЯ

СПА Комплекс Елена е идеалното място за отпразнуване на различен тип празненства – сватби, рожденни дни,балове, кръщенета и фирмени събития. За целта комплексът разполага с мехата, ресторант и летен бар, за да задоволи напълно всички ваши нужди. Нашият опитен персонал ще бъде на ваше разположениe, за да подготви фантастично събитие за Вас и любимите ви хора.

Сватба

Организацията на една сватба изисква много усилия и внимание към всеки детайл, за да бъде този така специален момент, наистина незабравим. Ние от СПА Комплекс Елена, ще Ви улесним максимално и ще Ви помогнем с организацията и декорацията на вашата сватба. Менюто и храната ще впечатлят гостите Ви! Предлагаме Ви възможността сами да сглобите сватбеното меню,за да получите уникален вариант. Можем да се погрижим изцяло за организацията, за да се насладите на празника. Ресторантът ни е изцяло оборудван за музика на живо, с изключително добра акустика. Стилен и напълно реновиран, подходящ за различна декорация.

 

Кръщене

В СПА Комплекс Елена, ние се грижим Вашето кръщене да е с подходящо уважение към традициите и време за да се отпуснете снай-близките Ви и да се насладите на времето с малкото любимо същество. Правили сме много кръщенета и нашият опит доказа,че ние можем да създадем уникални тематични и красиви тържества за Вашите деца.

Рожденни дни

Екипът на СПА Комплекс Елена с радост ще организира вашия рожден ден! Ние ще Ви помогнем да създадете трайни спомени, като осигурим изключителна обстановка, изискана храна и обслужване. Предлагаме просторна зала, в която ще се забавлявате и елегантен интериор, който ще впечатли всеки.

 

Абитуриенски бал

Ако искате да отпразнувате абитуриентския си бал, то СПА Комплекс Елена е на ваше разположение.

Ресторантът ще предложи чудесно меню, мястото е просторно и светло  като създава уютна и приятна атмосфера за вас и вашите гости. Възможността за жива музика гарантира добро настроение и много танци.

Фирмени партита

Изискан стил, взискателност към детайла, собствен облик в официалните и неформалните прояви, свързани с Вашия бизнес.

СПА Комплекс Елена предлага професионално съдействие в подготовката и реализацията на вашето фирмено парти. Комплексът разполага с конферентен център (30 места), което го прави подходящ за конференции, презентации и всякакви бизнес мероприятия.

Множеството възможности на комплекса за изхранване, настанявания, услуги и пророда го правят идеалното място за team building на фирми и организации.